TYGRYSKI

Zabawy na powietrzu

Jak pięknie możemy się bawić na naszym przedszkolnym podwórku!!!

ŚWIĘTO RODZINY

Dzień rodziny" to wspaniały czas zarówno dla rodziców jak i dzieci - pełen wzruszeń, radości i uśmiechu a przede wszystkim jest to czas, który mogą spędzić
tylko ze sobą bez pośpiechu z dala od codziennych zmartwień.
Z tej okazji 24 maja 2017 r. dzieci z grupy ,,Tygryski
zaprosiły swoich rodziców na uroczystość, na którą przygotowały występy recytatorskie, taneczne i wokalne.
Na koniec programu artystycznego dzieci wręczyły rodzicom przygotowane własnoręcznie prezenty wraz z życzeniami. Spotkanie z rodzicami zakończyło się słodkim poczęstunkiem.
Było to radosne i bardzo słoneczne popołudnie spędzone w wielkiej przedszkolnej rodzinie

Rok szkolny 2015-2016

Zielony ogródek

Wiosna jest już w naszej sali. Wspólnymi siłami założyliśmy zielony ogródek na parapecie. Uprawiamy nowalijki, kwiaty i warzywa.

Rok szkolny 2014-2015

W Operze

Dnia 11.06. 15r. dzieci z grupy ,,Tygryski” odwiedziły Europejskie Centrum Sztuki, które mieści się w Foyer Opery i Filharmonii Podlaskiej. Przedszkolacy obejrzały wystawę kostiumów ze znanych musicali i oper np: ,,Skrzypek na dachu”, ,,Pimpinone”, ,,Upiór w operze”, ,,Korczak”, ,,Traviata”. Pani przewodnik ze szczegółami opowiadała o każdym stroju. Dziewczynki mogły nawet założyć nakrycie głowy, a chłopcy byli zainteresowani bronią.

Wycieczka autokarowa z okazji Dnia Dziecka

W tym roku najważniejsze święto ,,Dzień Dziecka” wszystkie dzieci z naszego przedszkola spędziły w gospodarstwie agroturystycznym Zawyki koło Łap.

oddzialy / tygryski