Drodzy Rodzice,

W dniu 12.10.2016 r. odbyło się zebranie Rady Rodziców Przedszkola Samorządowego nr 35 „WESOŁE”, na którym została ustalona tegoroczna kwota wpłat na rzecz Rady Rodziców na rok szkolny 2016/2017. Kwota ta, tak jak i w roku poprzednim, wynosi jednorazowo 130 zł na dziecko na cały rok.

Z zebranych środków zorganizowana zostanie m.in. zabawa choinkowa z prezentami dla każdego dziecka, wyjazd na dzień dziecka na imprezę plenerową z licznymi atrakcjami i niespodziankami oraz uroczyste pożegnanie 6-latków. Ponadto urządzimy nową salkę w przedszkolu, która będzie służyć do tańca, zabaw oraz aktywnego spędzania czasu naszych pociech.

W związku z powyższym prosimy o wpłatę do końca listopada 2016 roku kwoty w wysokości 130 zł za każde dziecko na konto Rady Rodziców:

Podlasko - Mazurski Bank Spółdzielczy w Zabłudowie o/Białystok Nr konta: 03 8099 0004 0009 3800 2000 0010 W tytule przelewu: Wpłata na Radę Rodziców przy PS35 w Białymstoku, imię i nazwisko dziecka oraz nazwa grupy.

Istnieje możliwość rozłożenia płatności na 2 raty po 65 złotych płatne do końca listopada 2016 r. i do końca lutego 2017 r.

Wszelkie informacje odnośnie wydatków oraz potwierdzające je dokumenty będą do wglądu u Skarbnika.

Bardzo gorąco prosimy wszystkich rodziców o wpłaty! Zebrane środki umożliwią nam uczczenie i uatrakcyjnienie najważniejszych momentów w życiu naszych kochanych dzieci, tak by były jeszcze bardziej wyjątkowe.